Friss topikok

Britney most épp gyereket akar - Videóval!

2008.01.24. 23:21 paparazzi

Őszinte vallomás lenne Britney legújabb száma, hogy gyereket szeretne? Vagy csupán az Amerikai pletykalapok címlapján kíván maradni? Netalántán egy nagy átverés az egész?

A sztár most az ACE OF BASE zenekar 1990-es sikeres diszkó számával azAll That She Wants” –al tűnt fel az interneten, amiben a “főhős” lány egyetlen vágya, hogy teherbe essen. A dal leghíresebb sora: „egy gyermekre vágyik csupán”.

Senki sem tudja, hogy a felvételen valójában Britney énekel-e vagy csak egy jól elkészített összevágás mindenesetre a hang megtévesztésig Britney, de döntse el ön, hogy pontosan mi is történik…

A botrányhőssé vált énekesnő, aki a képek tanulsága szerint melltartóját ismét otthonfelejtette sokak szerint elveszített két gyermeke hiányát igyekszik valamilyen módon pótolni.

Már csak az a kérdés, hogy vajon ki lesz az a fiú / férfi, aki ebben besegít neki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paparazzi.blog.hu/api/trackback/id/tr57310673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása