Friss topikok

Letartóztatták a Back to Black énekesét!

2007.12.19. 16:37 paparazzi

imageAmy Winehouse is belekeveredett férje, Blake Fielder-Civil rendőrségi ügyébe, így a zűrös életű, közelmúltban 6 Grammy-díjra jelölt énekesnőt is letartóztatta a rendőrség, mivel feltételezhetően az ő pénzét akarta felhasználni a férj a megvesztegetési ügyben, ugyanis a férfinak nincs semmilyen jövedelme, az énekesnő viszont hatalmas pénzeket keres lemezeivel és fellépéseivel.

A nagysikerű Back to Black album előadójának férjét a múlt hónapban tartóztatták le, miután tavaly csaknem halálra verte egy ellenlábasát barátai közreműködésével. Súlyos testi sértés miatt fogták el, azonban a rendőrök kiderítették azt is, hogy a sértettnek 200 ezer fontot ajánlott fel Blake, hogy ne szóljon a történtekről senkinek. Winehouse férje azóta is a londoni Pentonville Prison börtönben ül.

Amy-t még a héten kihallgatják az ügyben: DNS mintát és ujjlenyomatot vesznek tőle, hogy megállapítsák, kapcsolatba hozható-e a házában talált dokumentumokkal, melyek igazolják a vesztegetést.

Szegény Amynek nem ez lesz a legjobb éve. A szülei is nagyon aggódnak érte, sőt édesapja bevallotta, hogy októberben megírta a lányához a búcsúztató szövegét a temetésére, mert biztos volt benne, hogy Amy meg fog halni. Az énekesnő ennek ellenére továbbra sem hagyott fel az ivászattal és a drogozással, ráadásul súlyos bulímiában is szenved. Nyáron már egyszer tényleg majdnem meghalt, és csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg az életét, miután kokaint, ecstasyt, ketamint és marihuánát fogyasztott el egy este során nem kis adagban.

Szólj hozzá!

Címkék: győzike black sztár to paparazzi back amy winehouse csillagszületik

A bejegyzés trackback címe:

https://paparazzi.blog.hu/api/trackback/id/tr1269546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása