Friss topikok

Kamu volt Nicole Kidman terhessége?

2008.07.21. 21:53 paparazzi

Valami nagyon nem stimmel Nicole Kidman terhességével és két héttel ez előtti szülésével. Az egész terhesség alatt sokszor felmerült a gyanú, hogy Nicole nem is terhes (hiszen a Tom Cruise-sal való házasságából sem nagyon született gyermeke, pedig állítólag rajta voltak az ügyön, aztán Tomnak lett is egy kis Suriija), a hasa sem nagyon nőtt, és végig elég furának is tűnt (mondjuk pont olyannak, mint egy műhas…). Egyébként is egy 40 év feletti nő, aki már párszor elvetélt, majd végre nagy nehezen

 

teherbe esett, az nem fog minden nap kemény futóedzéseket tartani. Szerintünk legalábbis nem. Helyette inkább halálra izgulja magát, és nem csinál semmi olyat, amiből baj lehet.

 

Ezen a tegnap készül képen is elmerengtünk egy kicsit. Nem furcsa, hogy valaki alig két héttel a szülés után egy fehér csípőnaciban, csontsoványan jelenik meg?! (A soványság még hagyján, hiszen vannak olyan típusok, akik nem híznak meg terhesség alatt, sőt soványabbak utána, de a melle sem nőtt meg? Még a pálcika Nicole Richie is bögyös lett:- ) A fehér nadrág is igen fura. Szülés után hetekig még vérezni szoktak a nők, és nem igazán szoktak fehér nadrágot felvenni… Ha pedig császármetszéssel hozta világra gyermekét, akkor ilyen gyorsan fel is épült volna? Nem zavarja a csípőnadrág és már nem is látszik semmi?! Szerintünk a 9 hónap színjáték pont elég volt ahhoz, hogy elintézze az örökbefogadási papírokat, és végig asszisztálja, ahogy egy béranya kihord neki (minden bizonnyal jó pénzért) egy babát…

 

Ja és még valami! Nicole köztudottan Ausztrál és ezt büszkén vállalja is, férje is, Nicole anyukája csecsemőosztályon dolgozó nővér Ausztráliában. Akkor miért Nashville-ben, Amerikában látta meg a gyerek a napvilágot?!

 

Szólj hozzá!

Címkék: kamu terhesség nicole kidman

A bejegyzés trackback címe:

https://paparazzi.blog.hu/api/trackback/id/tr87578953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása